KBC

Einde loopbaan Guy Petit

Boek uw afspraak Nieuwsoverzicht / Einde loopbaan Guy Petit
Beste klanten,
Beste familie en vrienden,

Waar of niet waar, maar inmiddels hoor ik bij de 60-plussers en is de tijd rijp geworden om mijn actieve beroepsleven op een zijspoor te zetten.

Vanaf 1 oktober eerstkomend stop ik als zelfstandige verzekeringsagent bij Afliesur bv en KBC Verzekeringen. In 1982 ben ik begonnen bij ABB nv als jonge zelfstandige verzekeringsagent en heb ik mij steeds blijven inzetten voor de verdere uitbouw van het kantoor. Samen met jullie, het team van Afliesur bv, en KBC Verzekeringen zijn we erin geslaagd om in Affligem en Liedekerke een representatief KBC Verzekeringskantoor neer te zetten.
Een dikke merci hiervoor. De tijd is nu gekomen om de sleutel door te geven aan de jongere generatie, die opgewassen is tegen de hedendaagse drukte met bijhorende nieuwe uitdagingen.

Vanaf 1 oktober zal collega Stijn De Smet verder de volledige leiding van Afliesur bv waarnemen met dezelfde intenties en dienstverlening als voorheen. Hij draait al enkele jaren mee binnen het kantoor en heeft de kennis en kwaliteiten om het agentschap verder te leiden. Hij wordt hier bijgestaan door Alexia, Carla, Lucia en Leen.

Ik hoef er mij straks niets meer van aan te trekken zodat ik hopelijk kan genieten van, zeg maar een verdiende lange vakantie….

Langs deze weg wil ik jullie al informeel op de hoogte brengen van het gebeuren. KBC Verzekeringen heeft jullie hiervoor reeds een officieel bericht doorgezonden via Kbc Mobile, Kbc Touch of via afzonderlijk post.

Dank u wel voor jullie vertrouwen, jullie cliëntschap en voornamelijk de mooie en aangename contacten.

Zeg nooit, nooit. Bomen komen elkaar niet tegen, maar mensen wel…

Dus misschien tot nog eens!

Guy Petit